Akdeniz Üniversitesi DSpace

Üç farklı destek ortamında yetiştirilen Bohemia kıvırcık salata (Lactuca sativa L.) çeşidinde durgun su tekniği ve entegre durgun su tekniğinin verim ve kalite üzerine etkileri

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Seferoğlu, Salih Çağrı
dc.date.accessioned 2022-04-25T13:44:16Z
dc.date.available 2022-04-25T13:44:16Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/5065
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess en_US
dc.title Üç farklı destek ortamında yetiştirilen Bohemia kıvırcık salata (Lactuca sativa L.) çeşidinde durgun su tekniği ve entegre durgun su tekniğinin verim ve kalite üzerine etkileri en_US
dc.type info:eu-repo/semantics/masterThesis en_US
dc.contributor.department Bahçe Bitkileri en_US
dc.contributor.consultantID Nurgül Ercan en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

DSpace'de Ara


Göz at

Hesabım