Akdeniz Üniversitesi DSpace

Domates üretiminde kullanılan mancozeb’in kalıntı ve bozunma ürünlerinin ısıl uygulamalarla değişimi ve kalıntı düzeyi üzerine farklı uygulamaların etkisi

Show simple item record

dc.contributor.author Cengiz, Mehmet Fatih
dc.date.accessioned 2022-04-26T19:19:52Z
dc.date.available 2022-04-26T19:19:52Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/5085
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess en_US
dc.title Domates üretiminde kullanılan mancozeb’in kalıntı ve bozunma ürünlerinin ısıl uygulamalarla değişimi ve kalıntı düzeyi üzerine farklı uygulamaların etkisi en_US
dc.type info:eu-repo/semantics/doctoralThesis en_US
dc.contributor.department Gıda Mühendisliği en_US
dc.contributor.consultantID Muharrem Certel en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account