Akdeniz Üniversitesi DSpace

Probiyotik boza üretimi ve bazı özelliklerinin belirlenmesi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Arslan, Sultan
dc.date.accessioned 2022-06-21T12:32:19Z
dc.date.available 2022-06-21T12:32:19Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.uri http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/5504
dc.publisher Akdeniz Üniversitesi en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.title Probiyotik boza üretimi ve bazı özelliklerinin belirlenmesi en_US
dc.type info:eu-repo/semantics/masterThesis en_US
dc.contributor.department Gıda Mühendisliği en_US
dc.contributor.consultantID Mustafa Erbaş en_US
dc.contributor.institute Fen Bilimleri Enstitüsü en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

DSpace'de Ara


Göz at

Hesabım