| dc.contributor.author | Tecimen, Sema Nur | |
| dc.date.accessioned | 2024-12-13T09:47:36Z | |
| dc.date.available | 2024-12-13T09:47:36Z | |
| dc.date.issued | 2023 | |
| dc.identifier.uri | http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/7740 | |
| dc.publisher | Akdeniz Üniversitesi | en_US |
| dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
| dc.title | Tüketicilerin gıda katkı maddelerine yönelik bilgi düzeyi : risk algısı, güven algısı, davranışa yönelik tutumlarının satın alma davranışı üzerindeki etkileri | en_US |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis | en_US |
| dc.contributor.department | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | en_US |
| dc.contributor.consultantID | Gümüş, Bahar. | en_US |
| dc.contributor.institute | Sosyal Bilimler Enstitüsü | en_US |