Akdeniz Üniversitesi DSpace
Türk çayından farklı oksidasyon derecelerine sahip Oolong çayı üretimi ve bu çayların bazı kalite ve antidiabetik özelliklerinin belirlenmesi
Giriş
English
Türkçe
DSpace Ana Sayfası
→
Tez Koleksiyonu
→
Fen Bilimleri Enstitüsü
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Türk çayından farklı oksidasyon derecelerine sahip Oolong çayı üretimi ve bu çayların bazı kalite ve antidiabetik özelliklerinin belirlenmesi
Salman, Sinem
Bağlantı:
http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/7672
Tarih:
2023
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Ad:
T08366.pdf
Boyut:
2.448Mb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Fen Bilimleri Enstitüsü
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt