dc.contributor.author | Salman, Sinem | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T11:16:42Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T11:16:42Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/7672 | |
dc.publisher | Akdeniz Üniversitesi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.title | Türk çayından farklı oksidasyon derecelerine sahip Oolong çayı üretimi ve bu çayların bazı kalite ve antidiabetik özelliklerinin belirlenmesi | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/doctoralThesis | en_US |
dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği | en_US |
dc.contributor.consultantID | Özdemir, Feramuz. | en_US |
dc.contributor.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |